Cristal Bohemia - Vaza de flori colectia Brilliant Lux

275 RON (TVA inclus)
Inaltime vaza
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni
Cum te putem ajuta?

Descriere

Vaza pentru flori Brilliant Lux reflectă minunat lumina și este un detaliu interior izbitor, chiar și fără flori.

Ați mai văzut o vază de cristal cu tăieturi incrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața vazei este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si indrăgită la diamante, deoarece reflecta multa lumina si face ca diamantul sa stralucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Vaza de Cristal Bohemia Brilliant Lux, ale căror tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina în mod viu și fac din Vaza Brilliant Lux un element de design interior foarte atractiv în sine.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă. Cu adevărat o vază intre vaze!

O minunată vază din Cristal de Bohemia, este potrivită pentru decorarea mesei de petrecere sau pentru a aduce o notă de lux în viața de zi cu zi. Vaza pentru flori Brilliant Lux este potrivită și pentru un cadou special.

Fabricată în Bohemia, Republica Cehă. Vaza este din cristalit, un material cu aceleasi proprietati ca si cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refractie a luminii) dar în plus este ecologic, pentru că oxidul de plumb a fost înlocuit cu oxid de titan.

Înălțimea vazei este de 25,5 cm și greutatea este de 3400 g. Datorită metodei de fabricație, în cristal pot rămâne mici bule de aer. Nu reprezintă un defect de fabricație, dar fac produsul unic și special.

Diametrul exterior al gurii vazei este de 13 cm (diametrul interior este de 10,5, adică grosimea vazei de cristal de la buza superioară este mai mare de un centimetru!), iar diametrul bazei este de 7 cm.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review