Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si Fructiera adanca Brilliant Lux

610 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Setul format din Vază si Fructieră adâncă Brilliant Lux din Cristal Bohemia reflectă minunat lumina și sunt un detaliu izbitor, în orice interior.

Ați mai văzut o vază de cristal cu tăieturi încrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața vazei si a fructierei este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si îndragită la diamante, deoarece reflectă multă lumină si face ca diamantul sa strălucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Vaza si Fructiera de Cristal Bohemia Brilliant Lux, ale căror tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina într-un mod viu și fac din Vaza si Fructiera Brilliant Lux un element de design interior foarte atractiv în sine.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

Un set minunat din Cristal de Bohemia, potrivit pentru decorarea mesei de petrecere sau pentru a aduce o notă de lux în viața de zi cu zi. Setul Vază si Fructieră colectia Brilliant Lux este potrivit și pentru un cadou special.

Fabricat în Bohemia, Republica Cehă. Vaza si Fructiera sunt din cristalit, un material cu aceleasi proprietati ca și cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refracție a luminii) dar în plus este ecologic, pentru că oxidul de plumb a fost înlocuit cu oxid de titan.

Înălțimea vazei este de 28 cm și greutatea este de 3400 g. Datorită metodei de fabricație, în cristal pot rămâne mici bule de aer. Nu reprezintă un defect de fabricație, dar fac produsul unic și special.

Diametrul exterior al gurii vazei este de 13 cm (diametrul interior este de 10,5, adică grosimea vazei de cristal de la buza superioară este mai mare de un centimetru!), iar diametrul bazei este de 7 cm.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Detalii produs

  • Setul este format din:
    • Vaza Brilliant Lux Înaltime 28 cm
    • Fructieră adâncă Brilliant Lux Diametru 29 cm.


Colectii indragite de clientii nostri:

Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir alb - Pret 685 Lei

Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir chihlimbar  - Pret 795 Lei

Cristal Bohemia - Platou intins Zefir - Pret 340 Lei

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review