Cristal Bohemia - 6 pahare apa sau limonada Brilliant Lux

300 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Paharele de apa Long Drink Brilliant Lux din Cristal Bohemia reflectă minunat lumina și atrage orice privire. Un set de pahare de cristal in care complexitatea si extravaganța sunt caracteristicile principale!

Nota: imaginea este cu titlu de prezentare, carafa din imagine nu este inclusa.

Ați mai văzut pahare de cristal cu tăieturi incrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața paharului este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si indragită la diamante, deoarece reflecta multa lumina si face ca diamantul sa stralucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Paharele de apa Brilliant Lux, ale căror tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina în mod viu și fac din Paharele de apa Long Drink Brilliant Lux un punct de atracție si un plus minunat pentru barul tău.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

Fabricate în Bohemia, Republica Cehă. Paharele de apa sunt din cristalit, un material cu aceleasi proprietati ca si cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refractie a luminii) dar in plus este ecologic, pentru ca oxidul de plumb a fost inlocuit cu oxid de titan.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Detalii produs

  • Set de 6 Pahare Long Drink model Brilliant Lux
  • Dimensiuni pahar:
    • Inaltime 16 cm
    • Diametru exterior sus 7 cm
    • Capacitate 300 ml
  • Material: Cristalit
  • Produs in Republica Ceha.

Nota: imaginea este cu titlu de prezentare, carafa din imagine nu este inclusa.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review