Cristal Bohemia - Set 6 Pahare de vin Brilliant Lux

300 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Paharele de vin Brilliant Lux 200 ml reflectă minunat lumina și sunt un plus minunat pentru barul tău! Un set de vin in care complexitatea si extravaganța sunt caracteristicile principale!

Ați mai văzut pahare de cristal cu tăieturi incrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața paharului este dominată de tăieturi magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si indragită la diamante, deoarece reflectă multă lumină si face ca diamantul sa stralucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Paharele de vin de Cristal Bohemia Brilliant Lux, ale căror tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina în mod viu și fac din Paharele de vin Brilliant Lux un punct de atracție si un plus minunat pentru barul tău.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

Paharele de vin Brilliant Lux din Cristal de Bohemia sunt potrivite la mesele festive sau la petreceri intime, pentru a aduce o notă de lux. De asemenea sunt potrivite și pentru un cadou special.


Setul de 6 pahare de vin Brilliant Lux este cadoul ideal pentru cunoscătorii de vinuri care iubesc să colecționeze pahare de cristal de Bohemia de înaltă clasă și o colecție indispensabilă în baruri de vin și restaurante. Este un cadou plin de semnificație și de clasă pentru rude, superiori, prieteni și parteneri la zile de naștere, inaugurarea casei sau petreceri la casa de vacanta, aniversari.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Detalii produs

  • Set 6 Pahare de vin 
  • Dimensiuni pahare:
    • Inaltime 19,5 cm
    • Diametru exterior sus 7,5 cm
  • Material: Cristal 24% PbO
  • Fabricate în Bohemia, Republica Cehă.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review