Cristal Bohemia - Set 6 Pahare sampanie Brilliant Lux

275 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Paharele de sampanie flute Brilliant Lux reflectă minunat lumina și atrag orice privire.

Pahare Sampanie Cristal Bohemia Brilliant Lux

Ați mai văzut pahare de cristal cu tăieturi incrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața paharului este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si indragită la diamante, deoarece reflecta multa lumina si face ca diamantul sa stralucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Paharele de sampanie flute Brilliant Lux, ale căror tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina în mod viu și fac din Paharele de sampnie Brilliant Lux un punct de atracție si un plus minunat pentru barul tău.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

Această linie de pahare Brilliant Lux este potrivită pentru a bea vin spumant, sampanie, prosecco, deoarece creează un efect de bule spumante în peretele de sticlă. Acest tip de pahar se mai numește și linia lalelei deoarece forma cupei este alungită ca o lalea.

Fabricate în Bohemia, Republica Cehă. Paharele de șampanie sunt din cristalit, un material cu aceleasi proprietati ca si cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refractie a luminii) dar in plus este ecologic, pentru ca oxidul de plumb a fost inlocuit cu oxid de titan.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Detalii produs

  • Set 6 Pahare de sampanie Brilliant Lux
  • Dimensiuni pahar:
    • Inaltime 22 cm
    • Diametru exterior sus 6 cm
    • Capacitate 120 ml
  • Material: Cristalit
  • Produs original in Republica Ceha.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review