Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou colectia Brilliant Lux

610 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Setul format din Vaza si Platou colectia Brilliant Lux din Cristal Bohemia reflectă minunat lumina și sunt un detaliu izbitor, în orice interior.

Ați mai văzut o vază de cristal cu tăieturi încrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața vazei si a platoului este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si îndragită la diamante, deoarece reflecta multa lumina si face ca diamantul sa strălucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Vaza si Platoul de Cristal Bohemia Brilliant Lux, ale căror tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina într-un mod viu și fac din Vaza si Platoul Brilliant Lux un element de design interior foarte atractiv în sine.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

Un set minunat din Cristal de Bohemia, potrivit pentru decorarea mesei de petrecere sau pentru a aduce o notă de lux în viața de zi cu zi. Setul Vaza si Platou colectia Brilliant Lux este potrivit și pentru un cadou special.

Fabricat în Bohemia, Republica Cehă. Vaza si Platoul sunt din cristalit, un material cu aceleasi proprietati ca și cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refracție a luminii) dar în plus este ecologic, pentru că oxidul de plumb a fost înlocuit cu oxid de titan.

Înălțimea vazei este de 25,5 cm și greutatea este de 3400 g. Datorită metodei de fabricație, în cristal pot rămâne mici bule de aer. Nu reprezintă un defect de fabricație, dar fac produsul unic și special.

Diametrul exterior al gurii vazei este de 13 cm (diametrul interior este de 10,5, adică grosimea vazei de cristal de la buza superioară este mai mare de un centimetru!), iar diametrul bazei este de 7 cm.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Detalii produs

  • Setul este format din:
    • Vaza Brilliant Lux Înaltime 25,5 cm
    • Platou intins Brilliant Lux Diametru 33 cm.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review