Cristal Bohemia - Platou intins colectia Brilliant Lux

335 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Platoul întins Brilliant Lux 33 cm reflectă minunat lumina și este un detaliu interior izbitor, chiar și fără flori.

Ați mai văzut o vază de cristal cu tăieturi incrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața Platoului Brilliant Lux este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si indragită la diamante, deoarece reflecta multa lumina si face ca diamantul sa stralucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Platoul de Cristal Bohemia Brilliant Lux, ale cărui tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflectă lumina în mod viu și fac din Platoul Brilliant Lux un element de design interior foarte atractiv în sine.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

Platoul intins Brilliant Lux din Cristal de Bohemia este potrivit ca si fructiera sau platou pentru aperitive la o masa de petrecere sau pentru a aduce o notă de lux în viața de zi cu zi. Platoul intins Brilliant Lux este potrivit și pentru un cadou special.

Fabricat în Bohemia, Republica Cehă. Platoul este din cristalit, un material cu aceleasi proprietati ca si cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refractie a luminii) dar în plus este ecologic, pentru că oxidul de plumb a fost înlocuit cu oxid de titan.

Diametrul platoului este de 33 cm, Înălțimea este de 5 cm și greutatea este de 4000 g. Datorită metodei de fabricație, în cristal pot rămâne mici bule de aer. Nu reprezintă un defect de fabricație, dar fac produsul unic și special.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Din Colectia Zefir:

Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir alb - Pret 685 Lei

Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir chihlimbar  - Pret 795 Lei

Cristal Bohemia - Platou intins Zefir - Pret 340 Lei

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review