Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir chihlimbar

795 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Cu linii de design elaborate și meticuloase, cadourile de cristal au întotdeauna o frumusețe perfectă pentru fiecare detaliu, fiecare unghi al produselor creează o atracție pentru ochi.

Diferit si impresionant

Spre deosebire de cadourile populare, cadourile de cristal creează întotdeauna un sentiment special. Vazele de cristal pentru flori fac întotdeauna diferența și impresionează.

Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir chihlimbar

Material de inalta calitate

Produsele din colectia Zefir sunt realizate din cristal alb sau colorat de Bohemia, care este considerat unul dintre cele mai scumpe și de înaltă clasă materiale. Caracteristicile acestui material sunt probabil bine cunoscute de cei mai mulți dintre noi: atunci când lumina strălucește pe el se va dispersa, creând o frumusețe strălucitoare și fantezică. 

Cristalul de Boemia este rezistent la zgârieturi iar luciul și durabilitatea nu se estompează în timp.

Cadou De Lux Cristal Bohemia - Set Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir 

Varietate de produse

Colectia Zefir cuprinde Vaze, platouri, casete si alte obiecte de lux, într-o paleta de culori impresionantă: Galben-chihlimbar, Violet, Alb, Rosu. Acest lucru a ajutat fiecare obiect de cristal Bohemia din colectia Zefir să creeze eleganță și clasă pentru spațiu, exprimând stilul fiecăruia.

Detalii set de produse
  • DESIGN CU STIL: Vaza de lux Bohemia Zefir combină structura unică, care este rafinată și frumoasă cu motivele care rulează în jurul vazei pentru a crea lumini reflectorizante și subtile. Fie ca o vei umple cu flori sau nu, ea va deveni un punct de atractie culminant in incapere.
  • MATERIAL DE CALITATE: Înălțimea vazei este de 30,5 cm, diametrul maxim este de 16 cm, iar greutatea este de 3,5 kg, super robusta. Setul de cristal Zefir chihlimbar este realizat din cristal ecologic fără plumb - cristalit - de înaltă calitate, durabil, rezistent și ușor de curățat. Suflarea manuală face ca fiecare obiect să fie unic și structurat.
  • PLATOU PENTRU FRUCTE: Diametru 30,5 cm
  • MULTI UTILIZARE: Setul Zefir chihlimbar de cristal elegant și de lux este decorul ideal pentru camera de zi, dormitor, spatiul de studiu sau sufragerie și este potrivit și pentru decorarea nunților, petrecerilor, festivalurilor. Vaza este perfecta pentru diverse flori, aranjamente, plante sau hidroponie.
  • CADOU PERFECT: Setul Zefir Chihlimbar poate fi folosit nu numai pentru decorarea zilnică a casei, dar este și un cadou ideal pentru ziua de nastere sau aniversare, Craciun, Ziua mamei, 8 Martie, Cadouri pentru nasa, inaugurarea casei sau diverse ocazii: cadou de nunta, botez. Daruiți Setul de cristal Zefir Chihlimbar pentru a împărtăși frumusețea cu prietenii și familia!

z  z

Setul Vaza si platou pentru fructe colectia Zefir este disponibil de asemenea si pe culoarea alb, la pretul 685 Lei. Vezi detalii aici.

V  x


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review