Cristal Bohemia - Decantor de whisky Diamond Ice

415 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Decantorul de whisky Diamond Ice

Fabricat din cristal de Bohemia de înaltă calitate și cu un design șic, plin si bogat, face ca Decantorul de whisky Diamond Ice să fie ultra-clar, oferind spiritului celui care bea claritate și strălucire maximă.

Set

Nu vei dori să-ți iei ochii de la el

Aspectul este plin de detalii complicate și eleganță complexă. Îți lași literalmente ochii pe whisky-ul servit in setul Diamond. Când torni whisky-ul preferat în carafă și apoi in pahar, culoarea acestuia te va ademeni în mii de moduri. Fiecare milimetru este absolut unic.

Set de cristal pentru Whiskey

Bază grea pentru echilibru și temperatură constantă

Paharele de whisky Diamond sunt grele în partea de jos, garantând o asezare robustă și sigură. Peretii grosi de cristal previn mai bine transmiterea temperaturii mâinii și temperaturii exterioare să afecteze lichiorul, oferindu-vă o experiență de băut mai bună.

Set de cristal pentru Whisky

Suficient de mare pentru cocktailuri și gheață

Paharele de modă veche au 300 ml, așa că sunt suficient de mari pentru a ține o minge de gheață uriașa, pentru toate tipurile de whisky-uri, Bourbon, Scotch, Vodka, Rom sau cocktailuri. Gura este suficient de largă pentru a incapea cuburile de gheață sau pietrele de whisky.

Set   Set

Îți va lăsa o impresie de rece

Design lame de gheață, pahare voluminoase și o carafa magnifică, setul de whisky Diamond vine direct din palatul de gheață al sticlariei Bohemia. Produsele sunt realizate de sticlari din Boemia folosind cel mai calitativ cristal cu 24% oxid de plumb. Acest material uimitor le permite să se joace literalmente cu produsul din sticlă. Setul de whisky Diamond demonstrează perfect ceea ce se poate realiza cu procedura corectă. Aceste detalii perfecte, îti vor da "fiori reci pe șira spinarii".

 Decantor Cristalset

Versatile pentru utilizarea de zi cu zi

Paharele Diamond, elegante și durabile in timp, sunt opțiuni excelente pentru băutul de zi cu zi, precum și pentru ocazii speciale. Chiar și atunci când nu bei, ele pot funcționa ca o piesă de spectacol în barul sau în biroul tau de acasă, atrăgand toate privirile.

Un cadou ideal pentru ocazii speciale

Fiecare element al setului Diamond este ambalat cu grijă, astfel încât este cadoul optim cu ocazia pensionarii, aniversare 25 ani casatorie, pentru o zi de naștere, aniversare, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, nuntă, inaugurarea casei, Ziua Tatălui, cadou nasi. Cadou elegant pentru barbati deosebiti.

Caracteristici cheie ale produsului

  • Decantor cu dop de sticlă asortat
  • Produs ceh al sticlăriei tradiționale Bohemia 
  • Calitatea cristalului cu plumb excelează prin claritatea și strălucirea sa ridicată
  • Amabalat in cutie alb sidef cu sigla Bohemia(albastru)
  • Potrivit ca si cadou
  • Nu recomandam spalarea in masina de spalat vase
Set de whisky Bohemia Jihlava Glacier 1 + 6


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review