Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend

795 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

„BEA CA O LEGENDĂ”

Set cristal Bohemia decantor + 6 pahare Whisky Legend

Acest Set de whisky 7 piese din Cristal Bohemia  este un plus minunat pentru barul tău: Decantor 800 ml + 6 pahare 300 ml pentru Whisky sau Cognac

  Design elegant - Designul unic pacific îl face mai special și cu un stil artistic pentru a adăuga distincție gamei dvs. de articole de bar. Cristalul greu de Bohemia, frumos sculptat este impresionant de substanțial, moștenirea rezultată din calitate și frumusețe face din acest produs o piesă de spectacol. Acest set de whisky de cristal Boemia cu decantor va fi accesoriul elegant de bar și decor al biroului de acasă sau al locului de refugiu pentru bărbați ;)

  Set fabricat în Republica Cehă, forma unică și elegantă, calitate fantastică, foarte atrăgătoare pentru ochi, o alegere excelentă pentru cocktail, scotch și bourbon. Un dop asortat de cristal etanșează decantorul pentru o depozitare ideală, păstrând intact gustul si aroma whisky-ului tău preferat.

  Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend

  Decantor prevăzut cu un dop de cristal. Dimensiune decantor: 24,5 cm H (inclusiv dopul) x 12 cm Diam. Capacitate: 800 ml. Acesta este un decantor greu (2,35 kg). 

  Stil de modă veche - Paharul Legend nu este doar un pahar, este o operă de artă. Cu un design atemporal, poți simți istoria în pahar. 

  Paharele de cristal sunt perfecte pentru a servi elegant scotch, whisky, rom, absint, coniac sau orice băutură mixtă. Paharele cu fundul greu îți vor prezenta băuturile cu stil. Aceste pahare din Cristal Bohemia arată calitatea fabricării cristalelor europene. Stil contemporan care arată bine în barul tău și il simti grozav în mână.

  Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend

  Detalii produs

  • Pahare de whisky patrate si decantor, ce fac parte dintr-o colectie noua si foarte apreciata, avand un model foarte ataractiv cu dungi orizontale asimetrice la baza, ce ofera o nota de modernitate deosebita, avand in acelasi timp un design atemporal, de legenda
  • Set complet de whisky sau alte bauaturi spirtoase, 7 piese
  • Material Cristal Bohemia
  • Dimensiuni decantor:
   • H=24,5 cm (inclusiv dopul) 
   • Diametru=12 cm
  • Dimensiuni pahare: 
   • H=10 cm
   • Diametru=8,5 cm
   • Capacitate=270 ml
  • Greutate produs: 5,4 kg (inclusiv ambalaj)
  • Ambalaj elegant cutie alba cu sigla Bohemia. Decantorul si paharele sunt ambalate separat, in 2 cutii cu acelasi stil.
  • Recomandata spalarea manuala.

  Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend

  ESTE CADOUL PERFECT - Acest set de decantor de whisky de modă veche cu 6 pahare asortate este un cadou perfect și o lucrare de artă pentru orice pasionat de whisky, băutor de scotch sau ca un cadou elegant; un cadou memorabil de casa noua sau la o aniversare speciala: aniversare 25 ani casatorie, cadou nasi. Cadou elegant pentru barbati deosebiti.

  Taguri: Home bar, Set complet bauturi Spiritoase, Scotch, Bourbon, Whisky, Cognac.

  Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend  Cristal Bohemia - Set 7 piese Decantor de whisky + 6 pahare Legend 

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review