Spirograph – Set de sabloane pentru desen geometric creativ

75 RON (TVA inclus) 95 RON
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Setul Spirograph - pentru artistii aspiranti - conține spirografi și sabloane pentru a crea nenumarate modele uimitoare!

Setul de design Spirograph conține 22 de forme de rotite si inelele originale, reproiectate si actualizate pentru vremurile din ziua de astazi. Pentru desene de precizie se pot folosi cele 3 pixuri incluse în set dar funcționează foarte bine cu majoritatea pixurilor și creioanelor standard.

Noul chit de fixare reutilizabil Spiro tine piesele Spirograph in siguranta pe hartie, astfel incat sa puteti crea modele desavarsit de frumoase, fara gauri in hartie!

Setul include, de asemenea 20 pagini de hartie de desen si un ghid de design plin de culoare, care explica fundamentele desenului cu Spirograph, precum si instructiunile pas cu pas pentru a crea propriile desene!

Un cadou ideal pentru copii

Spirograph mai este numit si Spiral Art, arta desenelor geometrice 3D in spirala. Este un gadget educativ care stimuleaza imaginatia si creativitatea copiilor.💫👧⭕

CARACTERISTICI PRINCIPALE

SET DE 22 BUCĂȚI


La această ofertă primiți 22 spirografe cu forme care se intersectează care vor ajunge la dumneavoastră acasă, ținând copiii ocupați pentru o lungă perioadă de timp.

EXERSAȚI TEHNICA


Combinați principiile artei cu matematica. Încurajează dezvoltarea creativității și permite copiilor să experimenteze și să învețe concepte practice geometrice.


CREATIVITATE VEȘNICĂ


Spirograful este un element interesant care poate fi încorporat în diverse forme și proiecte. Adăugați spirale superbe și forme pe felicitări, semne de carte, decorațiuni festive, designuri, instalații de artă și mai multe.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review