Cutie de Whisky cu 2 pahare Who Cares in carcasa Elegance

169 RON (TVA inclus)
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Un set de 2 pahare imprimate si un loc unde sa pui o sticla de whisky

Portabil și plin de umor

Setul pentru whisky cu pahare este un set de băut whisky pe care îl poți duce cu tine oriunde. Carcasa  il va face să funcționeze în orice condiții, în timp ce nivelurile imprimate pe cele 2 pahare il vor face să se potrivească oricărei dispoziții.
În interior vei găsi două pahare de whisky cu niveluri de umplere marcate și un loc pentru a pune o sticlă de whisky (sticla de whisky nu este inclusa!).
Carcasa este solidă și durabilă, ceea ce va proteja conținutul și va face posibil transportul în siguranță. Adăuga la asta pahare cu imprimeu unic – și vei avea o rețetă pentru un cadou reușit!

Un set de whisky pentru fiecare stare de spirit

Paharele vin cu trei niveluri de umplere care ne permit să privim realitatea din jurul nostru cu umor și să ne informăm despre ziua noastră fără să spunem un cuvânt.
Imprimeul de pe pahare confirmă un adevăr simplu: indiferent de starea ta, este întotdeauna un moment bun să bei whisky :)
Sunt două pahare, pentru că whisky-ul are cel mai bun gust împreună, dar ca si cadou va face nu doar unul, ci doi iubitori de whisky fericiți.

Un cadou universal pentru un iubitor de whisky

Este o modalitate excelentă de a oferi cadou whisky, atunci când o pungă pentru cadou ți se pare că e prea simplă. Aspectul îngrijit al carcasei face posibilă oferirea setului ca atare, fără nici un ambalaj suplimentar.
Poate funcționa și ca un cadou de sine stătător dacă nu doriți să cumpărați o sticlă sau când nu știți ce tip de whisky este cel preferat. Doar oferiți setul pe cont propriu – un iubitor de whisky va ști cu ce sticlă să il completeze, cu siguranță.

Pentru cine este

- Pentru un bărbat greu de surprins – mai ales când pare că a văzut totul când vine vorba de whisky;
- Pentru iubit, soț, tată, frate și alți bărbați din viața ta – spune-i că îți pasă de bunăstarea lor;
- Pentru o nuntă în loc de flori – astfel cuplul de iubitori de whisky va putea să treacă prin momente mai rele și să le sărbătorească în mod adecvat pe cele mai bune; din acelasi motiv este potrivita pentru o petrecere de burlaci sau burlacite;
- Pentru o excursie sau o intalnire in aer liber – daca celuilalt ii place whisky-ul, el sau ea nu va putea rezista unui asemenea gest.

Cutie de Whisky Who Cares in carcasa Elegance

Detalii produs

  • Setul constă dintr-o cutie elegantă cu un loc pentru a pune o sticlă de whisky (sticla nu este inclusa!) și două pahare de whisky
  • Există trei niveluri de umplere marcate pe pahare: Good Day, Bad Day și Who cares
  • Înălțimea paharului de whisky: 10 cm, material: sticlă; Capacitate: 250 ml
  • Carcasă din material dur și solid, care protejează sticla împotriva spargerii
  • Design ușor și compact pentru împachetarea cu ușurință într-o geantă, rucsac sau valiză
  • Dimensiunea carcasei: 32,5 x 24 cm
  • Locasul este pentru o sticla de whiskey de cel mult 26 x 8 cm
  • Greutate totala (fara sticla de whisky): 1,006 g.

Cutie de Whisky Who Cares in carcasa Elegance

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review