Livrare


gift4you.ro (gift4you.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Transport prin curier, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 5 RON

    0 RON … 250 RON   →   15 RON
    250 RON sau peste   →   0 RON

O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. 


Costul de livrare se calculeaza automat dupa ce adaugati in cos si selectati localitatea de livrare. 

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. 

Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsele de ingrijire personala (cosmetice) care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur. Parfumurile se pot returna desigilate, in termen de 14 zile de la livrare insa fara a fi consumate si doar in ambalajul original al acestora, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la solicitarea returului. 

Daca Clientul a beneficiat de Livrare gratuita, pentru comenzi peste 250 Lei, in cazul returului, Clientul va suporta atat costul de livrare (dus) cat si costul de returnare (intors) al produsului/produselor returnate.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. 


Dreptul de retragere 

Ca persoana fizica, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. 

Daca sunteti persoana juridica, nu acordam dreptul de a va retrage unilateral din prezentul contract. 

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua:

- la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor. - in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separate la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs.

- in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese. 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati prin e-mail la office@gift4you.ro sau pe formularul de pe pagina de contact - cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca in scris. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos (folosirea lui nu este insa obligatorie) 

Nume consumator
Adresa consumator

Mesaj: "Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs] , comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an] " 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

Consecintele retragerii 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat tipul de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur. 

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.