Set de servire vin in carcasa Elegance - racitor, tirbuson cu presiune de aer, antipicurator, dop de vid

139 RON (TVA inclus) 153 RON
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Accesorii inovatoare pentru vin într-o cutie în formă de sticlă.

Pe scurt
The Bottled Wine Set diVinto este un set complet de accesorii obligatorii pentru vin într-o cutie elegantă, multifuncțională, sub formă de sticlă de vin. Setul include, de asemenea: Racitor de vin cu antipicurator, tirbușon cu presiune de aer și un dop de vidare a sticlei cu pompa. Setul este un cadou grozav, de sine stătător – nu are nevoie de o sticlă suplimentară de vin.

Carcasa pentru sticle de vin - pentru conditii extreme
Cutia rigidă, cu fermoar, poate servi la două scopuri diferite: poate fi folosită pentru a depozita uneltele pentru vin sau... vin! După ce scoateți gadgeturile din carcasă, puteți pune o sticlă de vin înăuntru și o puteți proteja în timpul transportului. Carcasa pentru sticla de vin o va proteja împotriva spargerii, iar mânerul puternic permite transportul comod al husei împreună cu conținutul său.

Foarte util
Fiecare element al setului a fost inclus din cauza utilitatii sale. Tibușonul cu presiune permite deschiderea unei sticle rapid și fără efort folosind presiunea. Racitor de vin cu antipicurator menține vinul la o temperatură scăzută și facilitează turnarea lui în pahare. Dopul de vidare a sticlei cu pompa - protejează împotriva vărsării vinului și permite să-l păstreze proaspăt mai mult timp prin eliminarea aerului din sticlă.

Pentru cine
Produsul este perfect ca un cadou - este elegant și nu necesită un pachet suplimentar. Toți iubitorii de vin, indiferent de sex, vor aprecia conținutul setului. Oamenii activi, care iubesc ieșirile și iubesc petrecerile în aer liber vor aprecia posibilitatea de a-și proteja băutura preferată în timpul transportului. De asemenea, va fi grozav ca si cadou de nuntă sau de sărbători. Perfect pentru o petrecere de  a casa noua, o petrecere a burlacilor sau a burlacitelor.


Informații despre gadget:

- setul este compus din:

    • o carcasa din material solid dur (Extreme Wine Bottle Case),
    • racitor de vin,
    • tirbuson sub presiune, pentru dopuri de pluta - Uimitor de simplu de folosit. Util pentru colectionarii de dopuri de sticle de vin - nu se rupe dopul!
    • un dop de pompa

- dupa scoaterea accesoriilor este posibil sa puneti o sticla de vin inauntru
- carcasa este potrivita pentru majoritatea sticlelor (dimensiuni max.: 32,5 cm x 8 cm, diametru: 7,5 cm)
- dimensiune carcasa: 35,5 cm x 9,5 cm.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review