Set de 2 pahare diamant pentru vin sau whisky

65 RON (TVA inclus) 85 RON
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bucurați-vă de vinurile fine cu stil - din paharele decorative „diamant"!
Aceste două pahare reprezintă un cadou elegant pentru oricine iubește whisky-ul, brandy-ul, coniacul și alte băuturi spirtoase. 
Paharele de whisky au o formă neobișnuită de romb, în care băuturile nobile își iau proprietățile și strălucesc seducător. 
Perfect pentru o încheiere plăcută după o masă bună sau pentru a te „încălzi” după o plimbare lungă de iarnă, de exemplu.
Cele două pahare sunt gata ambalate de cadou într-o cutie frumoasă. Dacă doriți, le puteți oferi împreună cu whisky-ul sau vinul preferat.

  • Formă de diamant atrăgătoare: Dispun de o formă atractivă de diamant, care este la fel de confortabil de ținut, pe cât de impresionant de privit. Designul complex permite rotirea și înclinarea ușoară a paharului în mână, exprimând deplin mirosurile și aromele băuturii.
  • Geometrie care sfidează gravitația: Așezată frumos, cu un cadru înclinat, rezistent la răsturnare, care permite sticlei să se așeze plat pe partea inferioară sau să se odihnească perfect pe loc la un unghi de înclinare de 50 de grade. Savurați cu vin, lichior și cocktail-uri.
  • Experiență de sorbire crescută - Creșteți plăcerea și îmbunătățiți experiența de degustare a vinului, scotch-ului, whisky-ului și cocktailurilor preferate, cum ar fi Old Fashioned, Manhattan și altele. Forma elegantă care adaugă farmec barului sau dulapului cu băuturi.
  • Un cadou grozav pentru pasionații de alcool, cunoscătorii de cocktailuri și iubitorii de vin din viața ta. Ușor de curățat și potrivit pentru utilizarea zilnică. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Ambalat în siguranță pentru a asigura o livrare sigură și rezistentă la deteriorare.


Pahar „Diamond”, set de 2 în ambalaj cadou
  • Pahare în formă de diamant
  • Bune pentru whisky, rom, coniac, lichior, vin, cocktail etc.
  • Dimensiuni: aproximativ 6,7 x 9 cm fiecare
  • Capacitate 330 ml fiecare
  • compatibile cu masina de spalat vase
Pentru momente speciale de plăcere: Comanda online cele două pahare de whisky în formă de romb chiar aici. Pentru a le oferi cadou sau a le păstra pentru tine.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review