Semn de carte Pomul vietii - Seeds of Life

46 RON (TVA inclus)
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Semnul de carte Dar cu dor

  • Daca apreciezi cititul in tihna si accepti ca aceasta experienta sa devina si una senzoriala, iti propun un semn de carte flexibil, din elemente metalice si margele de cehesti de calitate. Pe o parte este inscriptionat simbolul Pomul Vietii iar pe partea opusa este inscriptionat textul Seeds of Life.

Pomul vietii – Simboluri

Asa cum copacii sustin respiratia, pomul vietii sustine inspiratia, Pomul vietii inseamna vindecare spirituala si emotionala. Copacul cosmic inseamna hrana, locul care ne hraneste din punct de vedere spiritual. Radacinile si ramurile reprezinta legatura dintre Mama Terra si Tatal Soare care ne ofera suport, hrana si informatie.

Puteti sa va aratati recunostinta doamnelor care ofera zi-de-zi hrana spirituala si emotionala copiilor dvs, oferind acest cadou inspirational.

Produsele Dar cu dor

  • Produsele Dar cu Dor sunt realizate in serii foarte mici, astfel ai ocazia sa folosesti sau sa daruiesti piese deosebite care atrag discret prin finete si bun gust.

Precizari

  • Tija metalica nu este flexibila, uneori e usor indoita dar fortarea ei se soldeaza cu rupere.
  • Culorile pot diferi usor de imaginile afisate pe multiple ecrane sau monitoare, de multe ori fiind mai vii si mai placute in realitate.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Handmade
Tematica Pomul vietii
Material Sticla Aliaj
Culoare Alb/Rosu
Latime 3 cm
Lungime 8.5 cm (varianta mica)
Greutate 25 g

Acesta este Semnul de carte mic Pomul vietii (8,5 cm). Puteti vizualiza Semnul de carte mare Pomul vietii (12,5 cm) prin click aici.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review