Grace - (Audrey Hepburn) - Selectie cadou Ready-To-Give

248 RON (TVA inclus)
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Culoare
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gratioasa, increzatoare, inteligenta, frumoasa, delicata – acestea sunt cuvintele care o descriu adesea pe Audrey Hepburn. Audrey avea un echilibru intern natural, era increzatoare, avea o atitudine vesela si era generoasa cu cei din jurul ei. Stia ca indiferent ce haine avea in dulap, frumusetea vine din interiorul fiecaruia. Nu e de mirare ca este inspiratia multor femei.

Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai stilate femei din istorie. Imaginile de look pe care le-a creat alaturi de designeri celebri sunt încă copiate și reîncadrate până în zilele noastre, în ciuda faptului că au peste o jumătate de secol. Stilul ei inconfundabil a fost adaptat in multe domenii artistice: moda (Little Black Dress, Pixie Cuts), pictura, cinematografie, design interior etc.

Cadoul Grace (Audrey Hepburn) a avut ca si sursa de inspiratie una dintre cele mai durabile icoane de stil din toate timpurile, fiind cadoul cel mai potrivit pentru femeile sofisticate si iubitoare de frumos!

Cadou Audrey Hepburn


Cadou Grace - Audrey Hepburn - selectia contine:

Accesati link pentru detalii produse.


Cadourile Stilate fac parte din conceptul de cadouri Ready-To-Give, care vine in intampinarea dvs pentru a simplifica alegerea unui cadou potrivit. Selectia de cadouri gata-de-a-fi-daruite este una variata astfel incat acum ai ocazia sa daruiesti persoanelor dragi sau importante din viata ta cadouri atent selectate de noi, frumos ambalate si cu mesajul tau inauntru ( optional ).

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review