Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada

199 RON (TVA inclus)
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Un set exclusivist de cinci pahare de vodcă pe un suport unic în cascadă cu lumini LED încorporate

Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada cu lumini LED

Noutate absoluta in materie de pahare de shot!

Domino Shots Deluxe este un set de bar datorită căruia servirea băuturilor devine o plăcere pură și distracție.

Turnați alcool în primul pahar și urmăriți cum paharele rămase se umplu automat. Toate acestea se întâmplă datorită formei unice a paharelor și a unui suport atent proiectat, pe care paharele sunt așezate la rând, in cascadă.

Acest fenomenal set de pahare shot este proiectat cu o margine înclinată și plasat pe un stand etajat, astfel încât, pe măsură ce umpleți primul pahar de shot, lichidul se va infiltra prin restul de patru, explicând numele Domino Shots.

Într-adevăr, conceput pentru a reproduce un efect de domino incredibil, suportul din plastic este sculptat astfel încât paharele de shot să fie eșalonate, fiecare mai sus decât precedentul. Designul unic și inovator consta in faptul ca, atunci când turnați încet, puteți sa umpleti toate paharele de shot dintr-o singură mișcare și sa vă uimiți oaspeții în același timp!


Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada cu lumini LED

Lumini LED încorporate

Acest set contine abilități instantanee de barman, închise într-o cutie mică. Datorită acesteia vei umple paharele rapid și impresionant. Va funcționa la fel de bine acasă ca într-un pub sau bar.

Baza Domino Shots este prevăzută cu lumini LED, astfel încât prețuitele dumneavoastră pahare de shot să poată fi iluminate cu mândrie pe raftul sau în vitrina dumneavoastră. Pe lângă faptul că sunt atat de cool - cu siguranță si arată la fel. O idee de cadou fantastică!

 Turnați alcool colorat, aprindeți lumina de fundal a bazei, stingeți lumina ambientala și urmăriți cum se creează legendara petrecere!

Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada cu lumini LED

Pahare pentru shot cadou

Acest gadget nou pentru băuturi va fi un cadou frumos pentru iubitorii de vodca și tuturor cărora le place să organizeze petreceri. 

Depășește-ți experiența anterioară! Du-ți petrecerea la următorul nivel! Crează o legendă!

Domino Shots Deluxe va fi un cadou numai-bun pentru El – prietenul, soțul, fratele sau cel mai bun coleg. Va funcționa la fel de bine, de exemplu, ca un cadou pentru iubit sau pentru un student la universitate.

Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada cu lumini LED

Ocazii recomandate

Domino Shots Deluxe este o versiune exclusivista a tradiționalelor pahare de shot și este destinată persoanelor mai pretențioase. Cutia neagră specială și mantaua colorată le fac un cadou unic pentru bărbații sau femeile cărora le plac accesoriile pentru barman.

Acest set de shot-uri unice de 50 ml nu va fi doar un excelent cadou pentru aniversarea de 21 sau 30 de ani (mai ales pentru EL) , ci si un cadou distractiv pentru o petrecere a burlacilor sau o petrecere de burlacitelor.

Accesoriile pentru barul de acasă sunt, de asemenea, o idee excelentă pentru un cadou de casa noua  există șanse mari să fie folosite imediat. :)  Nu uitați să cumpărați 2 baterii AAA pentru că nu sunt incluse.

Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada cu lumini LED Domino Shots Deluxe - Set de 5 pahare shot pe suport in cascada cu lumini LED

Domino Shots: Setul de 5 pahare de shot este incredibil de frumos din punct de vedere estetic de care ai nevoie, sincer, atât în viața ta, cât și în barul tau de acasa!


Cum funcționează?

 1. Introduceți 2 baterii AAA în suport și rotiți butonul de iluminare (ON) pentru efecte de iluminare de la LED-urile încorporate.
 2. Aranjați paharele astfel încât „pâlniile” să fie îndreptate de la un pahar spre urmatorul și turnați alcoolul în paharul cel mai înalt.
 3. Combinați mai multe seturi Dominos Shots pentru a crea o fântână cu alcool.


Detalii produs

 • Domino Shots sunt pahare shot unice, datorită cărora le puteți umple pe toate turnând vodcă într-unul singur
 • Setul include cinci pahare cu o capacitate de aproximativ 40-50 ml
 • LED-urile încorporate fac paharele să strălucească eficient
 • Paharele sunt așezate pe un suport estetic negru care va evidenția alcoolul turnat
 • Setul poate fi combinat de mai multe ori, astfel încât să puteți crea construcții neobișnuite cu alcool
 • Un cadou perfect pentru cea de-a optsprezecea aniversare, fie pentru bărbați, fie pentru femeile cărora le plac accesoriile pentru barman.
 • Model Deluxe : include suplimentar o cutie neagră elegantă cu capac de protecție din hârtie colorată
 • Dimensiuni cutie: 34x20,5x8,5 cm.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review