Decantor rotativ pentru bauturi

249 RON (TVA inclus)
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 250 Lei.
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Decantorul Rotativ pentru bauturi este un accesoriu sofisticat și elegant, conceput pentru a sublinia rafinamentul în orice ocazie și pentru a vă permite să savurați băuturile preferate într-un mod cu totul special.

Caracteristici cheie:

 1. Design Rotativ Unic: Decantorul nostru de băuturi dispune de un design inovator cu o bază rotativă, ceea ce înseamnă că se poate roti ușor pe masă pentru a servi cu stil băuturile dvs preferate. Este atat practic, cat și un element de atracție în orice imprejurare.

 2. Sticlă de Calitate Superioară: Decantorul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, cu o transparență clară și strălucitoare. Acest lucru vă permite să admirați culoarea și textura băuturilor dvs. pe măsură ce le turnați, oferind o experiență vizuală plăcută.

 3. Capacitate Generoasă: Cu o capacitate generoasă, decantorul este perfect pentru vinurile roșii, vinurile albe, whisky-ul, brandy-ul, sau orice altă băutură preferată. Capacitatea sa de 1500 ml, va ofera suficient spațiu pentru a decanta și aerisi vinurile sau spirtoasele pentru o degustare optimă.

 4. Eleganță și Simplitate: Designul său minimalist se potrivește cu orice stil de decor interior, fie că este vorba de un cadru formal sau casual.

 5. Capacitate de Aerisire: Rotirea decantorului permite băuturii să se amestece cu oxigenul, îmbunătățind aromele și gustul. Acest proces de aerisire poate adăuga profunzime și caracter băuturilor dvs si sa dezvăluie notele lor unice.

 6. Cadou Ideal: Decantorul rotativ este un cadou perfect pentru iubitorii de băuturi fine. Este ideal pentru aniversări, nunți si evenimente speciale.

 

Detalii produs

 • decantor și aerator unic pentru vin
 • vine cu o bază rotundă
 • vinul se învârte și se aerează, dezvoltându-și savoarea și aroma deplină
 • forma sa unică face din carafa o adevărată piesă centrală pentru orice masă
 • capacitate generoasa de pana la 1500 ml
 • ambalaj elegant pentru cadou
 • dimensiune cutie: 28,5x24,5x22,5 cm
 • spălați manual pentru a asigura o utilizare de lungă durată
 • cadou extraordinar pentru multe ocazii.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review