Cristal Bohemia - Fructiera adanca Brilliant Lux

315 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Fructiera adancă Brilliant Lux reflectă minunat lumina și este un detaliu interior izbitor, chiar și atunci cand este goala.

Ați mai văzut un obiect de cristal cu tăieturi incrustate după tehnica de tăiere a diamantelor? Gift4You are plăcerea de a vă oferi cea mai nouă Colecție de Cristal cu design de diamante - Colecția Brilliant Lux.

Suprafața fructierei este dominată de adâncituri magnifice și decorative, a căror formă este similiară cu tăietura Princess a diamantelor. Croiala Princess este foarte cautată si indragită la diamante, deoarece reflectă multă lumină și face ca diamantul sa stralucească minunat.  Același efect poate fi observat și la Fructiera de Cristal Bohemia Brilliant Lux, ale cărei tăieturi si suprafețe multiple sunt lustruite pentru a reflecta lumina în mod viu și fac din Fructiera Brilliant Lux un element de design interior foarte atractiv în sine.

În câteva cuvinte, Colectia Brilliat Lux este deosebit de estetică și clar luxoasă.

O minunată fructieră din Cristal de Bohemia, este potrivită pentru decorarea mesei de petrecere sau pentru a aduce o notă de lux în viața de zi cu zi. Fructiera adanca Brilliant Lux este potrivită și pentru un cadou special.

Fabricată în Bohemia, Republica Cehă. Fructiera este din cristalit, un material cu aceleași proprietăti ca și cristalul cu plumb (material robust, cu indice mare de refractie a luminii) dar în plus este ecologic, pentru că oxidul de plumb a fost înlocuit cu oxid de titan.

Înălțimea fructierei este de 17,5 cm, diametrul 28 cm și greutatea este de 3400 g. Datorită metodei de fabricație, în cristal pot rămâne mici bule de aer. Nu reprezintă un defect de fabricație, dar fac produsul unic și special.

Diametrul exterior al fructierei este de 28 cm (diametrul interior este de 25,5, adică grosimea fructierei de cristal de la buza superioară este mai mare de un centimetru!), iar diametrul bazei este de 7 cm.

Cristalele sunt livrate din depozitul propriu Gift4You, timp de livrare 1-3 zile lucratoare.

Fructiera adancă Brilliant Lux poate fi combinată cu alte articole superbe din Colectia Brilliant Lux, pentru a forma un set complet:

Vaza de flori din Cristal de Bohemia colectia Brilliant Lux

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review